Helene Neijmeijer

Ruim 16 jaar was ik met plezier en toewijding werkzaam in de reguliere gezondheidszorg. Daarnaast had ik een actief leven in de Muziek- en Kleinkunstscene. Ik volgde jarenlang Zang- en Theatertrainingen. Door persoonlijke ervaringen werd mijn interesse gewekt voor Natuurlijke Behandelwijzen. Het werd voor mij  vanzelfsprekend mij hierin te gaan verdiepen. Diverse opleidingen volgden, w.o. Counselling, Energetisch Emotioneel Lichaamswerk en Reiki I, II, IIIa en IIIb.
Sinds 2003 heb ik samen met mijn levenspartner Peter de Graaf een succesvolle Praktijk Natuurlijke Behandelwijzen.

Naast mijn werk als Therapeute, ben ik zeer actief als Zangeres/Artieste en Kunstenares. Ik heb aan den lijve ondervonden, dat muziek een onmiskenbaar Helende werking heeft. Muziek, die verlichting geeft, raakt, inspireert, sterkt, ontspant, troost . . . . . . .
Muziek en Helende klanken spelen dan ook een belangrijke rol bij onze Cursussen, Trainingen en Therapieën.
Ik laat mij in het leven graag inspireren door het Werk van Jozef Rulof.


Peter de Graaf
Ik heb mij enige jaren verdiept in en opleidingen gevolgd op het gebied van Energetisch Bewustzijn. Op een gegeven moment heb ik het besluit genomen met mijn baan te stoppen en ben ik Natuurgeneeskunde gaan studeren. Mijn hart ligt bij de Energetische, Emotionele en Psychische kanten van het leven. Het fascineert mij, o.a., hoe de Energie van emoties invloed heeft op interactie met mensen, maar ook zeker op fysiek niveau. Vanuit dat gevoel ben ik mij gaan verdiepen in het fenomeen Hypnose en Therapie en heb ik de opleiding Hypnose en Regressie Therapie gevolgd.
In mijn benadering en behandeling van de cliënt/cursist ben ik niet beperkt tot één Therapievorm. Gezien de diversiteit van de door mij gevolgde opleidingen en Cursussen heb ik de mogelijkheid Therapieën breed in te zetten.
Sinds 2003 hebben Helene en ik onze Praktijken samengevoegd. Dit betekent, dat ons gezamenlijke aanbod aan Therapieën, Cursussen en Trainingen, meer is dan de som der elementen. Een groot voordeel is, dat vanuit diverse disciplines:

  • Wij samen Therapieën, Meditaties, Cursussen en Trainingen ontwikkelen met een geheel eigen karakter. Ze zijn dan ook uniek zoals ze door ons aangeboden worden
  • Onze Therapieën zorgvuldig op de cliënt afgestemd worden

Bij de brede inzetbaarheid van onze Therapieën kan het, zowel voor de cliënt als voor ons, een groot voordeel zijn dat wij in voorkomende situaties intercollegiaal overleg hebben. Dit uiteraard alleen met toestemming van de cliënt.

 
Agenda
Geen tags gevonden.